t/m

Een aantal dagen uit je vaste stramien en de focus terug naar jezelf. Om je weer te verbinden met wie je in werkelijkheid bent, terug naar je kern met yogalessen, ademhalingsoefeningen en meditatie.

In deze vier dagen wordt je door ons meegenomen naar de stilte, rust en ontspanning. We verblijven in een prachtige omgeving met gezond biologisch eten en kan je gebruik maken van de uitgebreide faciliteiten van het huis.

Onze retraite is geschikt voor alle niveau’s. Dagelijks zijn er twee yogalessen en een andere activiteit zoals bijvoorbeeld een klankschalen concert of een Hara wandeling. Optioneel zijn er massages en energetische consulten bij te boeken.

Mishja en Margriet hebben beiden al jaren ervaring in het lesgeven. Beiden hebben een groeiende yogastudio in hun woonplaats waar mensen genieten van hun yogalessen, kennis en ervaring. Naast hun ervaring in Yoga, hebben zij allebei een goed gevulde rugzak op het gebied van healing, spiritualiteit, rituelen, coaching, intuïtieve ontwikkeling & begeleiding. Al deze facetten zijn verweven in hun lessen en in dit retraite. Je kan dus met recht spreken van Yoga & meer.

BOEK / MEER INFO →