t/m

Er is niets zo krachtig als het gevoel van in ‘je eigen element’ zijn. Een gevoel van vitaliteit, van vol in het leven staan, en de ontwikkeling van een vriendschappelijke relatie met je geest in plaats van een continue gevecht.

Dit weekend gaat over het herontdekken van dat gevoel wanneer we spanning loslaten, zowel in ons lichaam als in onze geest, en onszelf openen voor de ervaring van lichtheid.

De natuurlijke elementen – Aarde, Water, Vuur, Lucht & Ruimte bestaan allen om ons heen in de natuur, maar ook in onszelf gezien wij onderdeel uitmaken van die natuur. Door elk van deze elementen in onszelf te harmoniseren met hun corresponderende kwaliteiten kan er een eindeloze expressie van je ware zelf ontwakenen.

Tijdens de 2 uur durende yoga lessen van Liisa zullen we Vinyasa, Yin & Yang en Yin stijlen van yoga beoefenen. Iedere les omvat verschillende vormen van meditatie/mantra oefeningen, ademhalingstechnieken en bewegingen ter ondersteuning van de natuurlijke intelligentie van het lijf die ontwikkelend zijn om een specifiek natuurlijk element op te roepen. Breng een schrift mee om vragen, reflecties en nieuwe inspiratie op te schrijven die je ziel voeden.
Er is tijd en ruimte om met jezelf te zijn of om het gezelschap van anderen op te zoeken indien je daar behoefte aan hebt. De prachtige groene omgeving met strand zijn de ideale setting voor de revolutie van de essentie van dit weekend. Iedereen is welkom, de lessen zijn voor alle niveaus.