t/m

Geheel verzorgde yoga midweek aan zee waarin je volledig tot rust komt.

Met aandacht voor balans tussen lichaam en geest, laten we energie stromen met Dru yoga en laten we onze spieren herstellen met Restorative Yoga. Ontspan tussendoor in de sauna , het binnenzwembad of waai lekker uit op het strand.

YOGA MIDWEEK AAN ZEE…..Dru yoga….Restorative Yoga…..Meditatie…Pranayama….

Geniet van een heerlijk yoga midweek aan zee op deze prachtige locatie! Op loopafstand van het strand ligt de sfeervolle locatie Yogabee welke is voorzien van alle luxe: een riante woonkamer, mooi ingerichte slaapkamers met heerlijke bedden, een ruime yogastudio met prachtig uitzicht over de weilanden, een binnenzwembad met sauna. Maak tussen de yogalessen door een strandwandeling, bezoek  het pittoreske dorp Domburg of ontspan in het zwembad en de sauna. Dit yoga midweek is geheel verzorgd inclusief 2 overnachtingen, heerlijke vegetarische bio-maaltijden. Een compleet 3 daagse om even helemaal op te laden!

“Een yogamidweek met Retreat Yourself is echt een verwen midweek voor jezelf. Je komt hier volledig tot rust met aandacht voor balans tussen lichaam en geest, we stromen naar de stilte in onszelf, om ook helemaal te mogen “zijn”.

Prijs 399€ (all inn)

Excl. reis-verzekeringskosten(eigen vervoer) en eigen consumptie buiten uit.

Max 12 pers.

Inschrijving :

Stuur een mailtje naar  angelamurgia@telenet.be

www.yogamind.be

Met bevestiging naam en gegevens, de inschrijving is definitief bij betaling voorschot 200€ op rekening

BE23 9731 8182 2591

BOEK / MEER INFO →