t/m

Om de zoveel tijd is het goed om even te detoxen. Lichaam en geest te zuiveren, te resetten, om dan volle nieuwe energie het leven weer volop tegemoet te gaan! En niets zo fijn om tegelijk ook helemaal verwend te worden met deugddoende yogalessen, heerlijke en gezonde maaltijden, verwarmende sauna sessies, verkoelende duikjes in het zwembad en frisse wandelingen aan de zee!

In februari zijn de feesten achter de rug, zijn de dagen kort en donker en verlangen we naar de lente en meer licht. Soms vergeten we dan te genieten van wat er is, te leven in het moment. Laat dit weekend jouw lichtpuntje zijn tijdens deze donkere dagen!

Dit is een weekend voor jezelf, om even al je zorgen thuis te laten en te genieten van de rust in een mooie omgeving. Yogabee is een luxeretreat, met een mooie yogaruimte, een verwarmd binnenzwembad en een sauna. Het huis ligt omringd door weilanden en bevindt zich op nog geen 500 meter van het strand en het gezellige dorpje Domburg.

De yogalessen worden gegeven door Jozefien Scheepers, gediplomeerd yogaleraar en oprichter van Yoga Time. Haar lessen zijn speels, ontspannend en met een gezonde portie uitdaging. Ze legt veel aandacht bij de ademhaling en het naar binnen keren van de aandacht tijdens haar lessen. Kortom, een ideale combo om met deze yogalessen lichaam en geest te zuiveren én volledig tot rust te komen.

Meer info en het programma kan je bekijken via deze link: http://yoga-time.be/anytime/yoga-retreats/

BOEK / MEER INFO →