t/m

Verlang jij naar rust en tijd voor bezinning? Naar lange yin yoga sessies en diepe ontspanning? Zodat je je weer krachtig en verbonden voelt met jezelf?  Ga dan met me mee naar zee! Ik geef je waar jij naar verlangt!

Deze periode van de herfst, waarin de dagen korter en kouder zijn, nodigt je uit om stiller te worden. Je lichaam, hoofd en hart over te geven aan diepe rust.

We doen tijdens deze retreat veel yin yoga afgewisseld met rustige hatha/flow yoga. Verstilling gecombineerd met beweging geeft een diepe verbinding met jezelf. Wat daarin ook speelt momenteel. Ruim op, rust uit en creëer nieuwe energie om je leven weer te laten stromen. Ontmoet jezelf op de mat en daarbuiten. In je puurste vorm, zoals je bent. Dan ben je op de je mooist en krachtigst. Alles wat zich hierin aandient is ok!

Naast de momenten op de yogamat is er voldoende ruimte in het programma voor een winterse wandeling op het strand, om te ontspannen in de sauna of om op de heerlijke loungebanken te kruipen. Alles vanuit je eigen behoefte en verlangen.

Tijdens de retreat eten we met elkaar aan een lange tafel. Mooie pure, biologische en vegetarische gerechten, liefdevol klaar gemaakt door www.lamesaverde.nl.

Meer info en voor het reserveren van jouw kamer kijk op mijn website: https://alettahelena.com/event/18-21-november-yoga-retreat-aan-zee-deep-rest/

BOEK / MEER INFO →