t/m

Wil jij jezelf (opnieuw) ontdekken?

Ga dan mee op onze heerlijke yoga retreat!

Vraag jij je weleens af hoe je tussen al je drukke activiteiten door ook nog tijd voor jezelf overhoudt? Je hebt zo veel ‘ballen in de lucht te houden’ … Hoe zou het zijn om eens een weekend lang alle aandacht aan jezelf te mogen besteden? Om de balans tussen lichaam en geest weer te herstellen?

Van vrijdag 19 tot en met zondag 21 juli 2019 organiseert PoYoMi Center een yoga retreat die je niet snel zult vergeten. We verblijven die dagen in het Yogabee Retreat Centre in Domburg (Zeeland), een prachtige, rustig gelegen locatie op nog geen 500 meter van het strand (www.yogabee.nl).

Naast een yogastudio heeft Yogabee een verwarmd binnenzwembad, een sauna en een tennisbaan. Ook is er een heerlijke tuin met terras en picknicktafels. Al met al een rustgevende omgeving waar je je snel thuis zult voelen.

Wat je tijdens deze retreat kunt verwachten is een ontspannende mix van yoga, meditatie, healthy (vegan) food én … een ontdekkingsreis naar jezelf. Door alle hectiek van alledag zijn we onszelf soms een beetje kwijtgeraakt. Hoe fijn is het dan om jezelf te (her)ontdekken en terug te vinden. Weer dicht bij jezelf en je gevoel te komen. Weer te voelen waar het echt om gaat.

Door mindfulness, meditatie en gevarieerde yogalessen, waarin we zowel met yin en slow yoga als met power yoga bezig zullen zijn, werk je aan je lichamelijke en geestelijke balans. Je zult dankbaar zijn voor dit mooie cadeau aan jezelf en met hernieuwde energie en nieuwe inzichten het weekend afsluiten.

Hier nog even alle info op een rijtje:

  • Thema: ‘Ontdek jezelf’
  • Datum: 19 tot en met 21 juli 2019
  • Locatie: Yoga Bee Retreat Centre in Domburg
  • Prijs: Luxe kamer met eigen badkamer en ligbad 425 euro
Luxe kamer met eigen badkamer 400 euro
Luxe kamer met gedeelde badkamer 375 euro
Kamer met gedeelde badkamer 350 euro
  • Inclusief: 2 overnachtingen, alle maaltijden (vanaf lunch op vrijdag tot en met ontbijt op zondag), yoga, mindfulness en meditatie, gebruik van zwembad, sauna en tennisbaan

Wil je graag meer informatie of je aanmelden voor deze retreat? Mail dan naar: info@poyomicenter.nl.

We kijken ernaar uit dit heerlijke weekend met jou te mogen beleven!