t/m

Ga mee met Irene en Terence om te genieten van een weekend met yoga en live muziek. We gaan op reis uit ons hoofd naar ons hart. Irene is yogadocent, arts en muzikant (gitaar, zang, handpan). Terence is een veelgevraagd en getalenteerd percussionist en speelt op veel verschillende soorten instrumenten van over de hele wereld: van Brazilië tot het Midden-Oosten, van Afrika tot India. Samen geven ze regelmatig concerten en organiseren mantra-workshops waarin verstilling, plezier en verbinding via muziek centraal staat. Tijdens dit weekend zullen ze met veel liefde hun passies met jullie delen!

Dagelijks is er een Slow flow- en Yin Yoga les; we zullen ons lichaam opwarmen, stretchen en bewegen op het ritme van de ademhaling, om vervolgens diep te kunnen ontspannen in Yin houdingen. Het voelen en luisteren naar je lichaam staat centraal in deze lessen. Irene deelt meditaties die je kunnen helpen vanuit je hart te leven en thuis te komen in de stilte in jezelf. De lessen zijn geschikt voor beginners tot gevorderden. Heb je een blessure? Geen probleem! Met haar medische achtergrond weet Irene je veilig door de lessen te begeleiden.

Verder krijg je dit weekend van Terence een (body) percussie workshop en geniet je op zaterdagavond van een ontspannend ligconcert. Muziek en stilte, verdieping en plezier. Alles komt dit weekend aan bod en jij bepaalt je eigen ritme.

De lessen zijn in het Nederlands tijdens dit weekend.