t/m

We stemmen ons af op het ritme van de natuur. In juni is de lente op haar hoogtepunt en dat integreren we dan ook in onze yogapractice.

De energie stroomt volop in ons lichaam en we openen ons hart voor de zomer. We groeten de zon en zijn ons bewust van de de sapstroom die net als in de natuur ook door onze aderen vloeit. En door bewust contact te maken met de energie van de aarde en al haar kwaliteiten, vieren we ook ons ‘mens’ zijn.

Verder gaan Amelie en ik op de meest hart- en buikverwarmende manier voor jullie koken. We koken sinds enkele retreats volledig vegan en dat is ook waar ons hart ligt. Bij ons echter geen eenvoudig bord vegetarische pasta, maar een heerlijk divers palet van geuren, smaken en kleuren.

Verschillende gerechten die je doen watertanden en een warm gevoel geven. Ook wij laten ons in de keuken leiden door de energie van de aarde en wat de aarde ons geeft.

En halen daarvoor veel inspiratie uit de wereldkeuken.

We koken met veel Oosterse kruiden en willen jullie vooral laten kennismaken met hoe lekker, hartverwarmend en liefdevol deze maaltijden kunnen smaken.

Een plant-based,diervriendelijke en milieuvriendelijke levenswijze is de toekomst en we willen jullie daar graag toe inspireren.

Brisa do Mar

BOEK / MEER INFO →