t/m

Deze verdiepende yoga retreat geeft jou de gelegenheid om je weer krachtig met jezelf te verbinden. Om stil te worden en jezelf te ontmoeten op de mat. Loslatend wat je niet meer bij je wilt dragen. Bevoelen wat nog aandacht vraagt. Toestaan van wat is. Je levensenergie, jouw prana, weer te laten stromen als deze geblokkeerd voelt.

“Tijd maken voor jezelf, bewegen en bewust ademen geeft je nieuwe inspiratie, geeft je rust, kracht en zachtheid. En dat voel je!”

PROGRAMMA

Vrijdag:
Ik ontvang je vanaf 14uur met thee en lekkers. Je hebt tijd om je kamer te zien en de andere deelnemers te ontmoeten. Om 15.30u neem ik je mee voor een ontspannen lange yogasessie. Tot aan het diner van 19.00u ben je vrij. Geniet van het strand, de zee, het binnenzwembad met sauna of relax in de mooie tuin of in de woonkamer. Na het eten is er een verrassingsprogramma, kies zelf of je hier aan mee wilt doen.

Zaterdag:
We beginnen we de dag in stilte. Er staat fruit en thee voor je klaar. Om 8.30u ontmoeten we elkaar in stilte op de mat voor een meditatie en zachte hatha yoga. Om 9u ontbijten we en daarna is er ruimte en tijd voor jezelf. Om 11u gaan we de yoga Shala weer in voor een verdiepende yoga sessie met zowel hatha als yin yoga houdingen.

Rond 13u lunchen we met elkaar aan de gezellige lange tafel en de rest van de middag ben je vrij. Voel waar je naar verlangt en geef jezelf wat je nodig hebt.

In de late namiddag hebben we een soft & slow yoga sessie met veel yin yoga. We sluiten de sessie af met yoga nidra. Om 19u gaan we weer aan tafel voor weer een zalige vegetarische maaltijd. De rest van de avond ben je vrij.

Zondag:
Vanaf 8u staat er een ontbijtbuffet voor je klaar. Bepaal je eigen tempo van opstaan deze dag. Als je nog even naar het strand wilt kan dat, we ontmoeten elkaar pas om 11u op de mat voor alweer onze laatste yogasessie.

We lunchen rond 13u en daarna is het om 14.30u tijd om afscheid te gaan nemen en vol nieuwe energie, rust en verbinding met jezelf weer naar huis te gaan.

Let op: Het programma zoals hierboven vermeld ligt niet strak vast. Ik werk vanuit mijn intuïtie, inspiratie en wat er zich aandient op het moment.

INTENTIE

In mijn retreats is veel ruimte voor zachtheid en tevredenheid. Leren voelen en aanvaarden van wat is. Waarbij alles ok is zoals het is. Ik vind het belangrijk dat je mag zijn wie je bent. Voel je daarin veilig en wees ook vooral jezelf. Dan ben je op je mooist!

PRAKTISCH

  • Alle heerlijke vegetarische maaltijden worden verzorgd door mijn man www.lamesaverde.nl.
  • Dieetwensen kun je doorgeven bij je aanmelding.

* Er zijn verschillende slaapkamers:
1x gedeelde luxe twee persoons kamer + eigen badkamer (incl ligbad) : E.495,00 p.p.
3x gedeelde luxe twee persoons kamer + eigen badkamer: E.450,00 p.p.
2x gedeelde luxe twee persoons kamer + gedeelde badkamer E.425,00 p.p.
1x gedeelde twee persoons kamer + gedeelde badkamer E.400,00 p.p.

In bovenstaande prijzen zijn alle maaltijden inbegrepen als ook gebruik van sauna, binnenzwembad en toeristenbelasting.

Wil je meer over mij weten kijk op www.alettahelena.com.

RESERVEREN

Voel jij je geïnspireerd mee te gaan? Deze waardevolle tijd voor jezelf te maken?
Reserveer je plek door me te mailen op yoga@alettahelena.com.

Ook als je vragen en/ of twijfels kun je deze via mail met me bespreken.

Liefs,
Aletta Helena