t/m

Dit weekend staat in het teken van balans. Yin en Yang, 2 tegengestelde krachten die elkaar in balans houden en onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Daphne zal het ochtend programma vullen met een yang/yin yogales om je lichaam sterk en soepel te maken. Aan t einde van de dag gaan we in een diepe yin practice ontdekken hoe we het meridianen systeem kunnen stimuleren en meer mobiliteit in onze gewrichten kunnen ervaren. Alle lessen worden voorafgegaan door een meditatie.

Door langer in een yin houding te blijven stimuleer je het energetische lichaam. Het stomen van deze energie kun je letterlijk ervaren als je uit de houding komt en je lichaam observeert. Je leert te voelen waar de energie stagneert en de dingen los te laten die niet bijdragen aan jouw transformatie en groei. Je leert emoties te ervaren en herkennen zonder er meteen een label op te plakken. Hoewel deze practice voornamelijk bestaat uit liggende en zittende houdingen is het op alle niveaus een uitdagende oefening.

Verder is er genoeg tijd om tot jezelf te komen, een wandeling over het prachtige strand van Domburg te maken of gewoon lekker onder een boom te luieren op het landgoed of een massage te nemen. Kortom een weekend om je lichaam, geest en ziel in balans en tot rust te brengen.

BOEK / MEER INFO →