t/m

Het Oksygen trainingsweekend zet je op weg om met gezonde energie het nieuwe jaar te starten. Goede voornemens zijn half het werk om je doelen te bereiken. Tijdens deze training leer je het belang van doelen stellen en lange termijn denken. Op het einde van dit weekend heb je voor jezelf een persoonlijke mission statement geschreven en kan je er het komende jaar weer vol vertrouwen tegenaan gaan. Behalve de Oksygen workshops is er ook alle tijd voor yin yoga, Boot Camp sessies op het strand, samen lekker eten en relaxen en kan je vrij gebruik maken van het verwarmde zwembad en de sauna. Deze training helpt je vertragen wanneer het kan zodat je kan versnellen wanneer het nodig is.

De workshops worden gegeven door Ellen De Wolf, neurofilosoof, playfulness preacher, NLP trainer & coach en dokter & trainer Marloes Grimmelikhuijsen. Ze hebben samen Oksygen opgericht. Oksygen is een wetenschappelijk onderbouwd en creatief team van dokters, coaches en trainers. We geven zuurstof aan ondernemingszin en bevlogenheid.

Workshop: focus op wat je wil bereiken zowel op zakelijk als persoonlijk vlak & waarom goede voornemens niet voldoende zijn

inbegrepen:
lekker en gezond eten en drinken gedurende heel het weekend
2 overnachtingen in luxe tweepersoonskamers
alle trainingssessies
vrij gebruik van sauna en zwembad

prijs: 750 euro (excl BTW) – factuur mogelijk
+ 200 euro (excl. BTW) supplement voor kamer alleen

inschrijven kan via hallo@oksygen.be

BOEK / MEER INFO →