t/m

Deze retreat is er niet alleen voor jonge moeders, maar voor alle moeders die op een nieuwe manier willen leven.  Vanuit innerlijke rust en met gebruikmaking van onze vrouwelijke en mannelijke kracht, waar we allemaal over beschikken:

intuïtief, koesterend, creatief en daadkrachtig.

Wil je een weekend lang diep ontspannen en deze kracht tot volle bloei laten komen? Ga dan mee voor de nieuwste versie van deze populaire retraite!

Laat de boel lekker de boel en kom mee een weekend ‘naar binnen’. Hier vind je een bron van rust waar je niemand anders voor nodig hebt.

In elke retreat is er een bepaald verloop. Een beweging waarin je eerst gaat landen op de plek en in jezelf. Je lichaam ontspant, waardoor de drukke gedachtenstormen gaan liggen en er vanzelf ruimte komt voor nieuwe inzichten en inspiratie uit de grond van je hart.

Trek je even terug van je dagelijks leven, van alles wat je ‘moet’, van je plannen, zorgen, wensen en omgeving. Je hoeft even niks van jezelf, zodat je rust vindt IN jezelf. Er is geen duurzamer benadering voor ons welzijn.

Keer met nieuwe energie terug naar huis. Vol zin om je kindjes weer te knuffelen en hun mee te laten liften op jouw happy vibes. Want je doet dit niet alleen voor jou!

Lieve jij, ik ontmoet je graag in Zeeland om samen helemaal onszelf te zijn, verbonden met elkaar als moeder, terwijl we tegelijkertijd zoveel meer zijn dan moeder.

BOEK / MEER INFO →