t/m

Een Retreat Speciaal voor Moeders!

Trek je een weekend terug in onze heerlijke luxe & knusse locatie. Laat de boel lekker de boel en kom mee een weekend ‘naar binnen’.

In jezelf vind je een bron van rust waar je niemand anders voor nodig hebt.

In elke retreat is er een bepaald verloop. Met behulp van de yoga, meditatie en mooie natuur, land je eerst op de plek en in jezelf. Je lichaam ontspant, waardoor de drukke gedachtenstormen gaan liggen en er vanzelf ruimte komt voor nieuwe inzichten en inspiratie uit de grond van je hart.

Trek je even terug van je dagelijks leven, van alles wat je ‘moet’, van je plannen, zorgen, wensen en omgeving. Je hoeft even niks van jezelf, zodat je rust vindt IN jezelf. Er is geen duurzamer benadering voor ons welzijn.

Geniet van je goeie bed met ongestoorde nachten, het heerlijke eten en de zee. Laad op met de yoga en meditatie en, optioneel, een 1:1 energy healing(Reiki/Rigpa).

Keer uitgerust en vrolijk naar huis. Vol zin om je kinderen weer te knuffelen en hun mee te laten liften op jouw happy vibes. Want je doet dit niet alleen voor jou!

Lieve jij, ik ontmoet je graag in Zeeland om helemaal onszelf te zijn, verbonden met elkaar als moeder, terwijl we tegelijkertijd zoveel meer zijn dan moeder. Maar dit is wel één van de grootste rollen van ons leven, dus die gaan we vieren & voeden met een weekend als dit!

BOEK / MEER INFO →