t/m

Toegankelijk, nuchter, vrolijk en inspirerend zijn goede kernwoorden voor dit weekend. Tijdens dit weekend staan verschillende meditaties en activiteiten op het programma om het weekend mindful te beleven. En of je nou een beginner bent op het gebied van meditatie of niet, dat maakt niets uit. Het gaat erom dat je je kunt laten meevoeren om te kijken hoe het van binnen met je gaat. Ook besteden we aandacht aan goed en puur eten en houden we rekening met voldoende vrije tijd en ruimte voor jezelf.

Mindfulness en meditatie leert je bewust te zijn in het huidige moment. ‘Met aandacht doen wat je doet, waar je mee bezig bent’, is de meest eenvoudige uitleg. En zo leer je bewuster in het leven te staan en kun je inzien dat het gepieker, de door-malende gedachte en het oordelen niets met de werkelijkheid te maken heeft en een flinke berg stress veroorzaakt.

Suzan van de Roemer is mindfulness trainer, meditatie begeleider en mindfulKids trainer. Tevens is zij oprichter van Mindful-Matters. Op een sprankelende en beeldende wijze neemt ze je mee in haar meditaties. Haar achtergrond als fotograaf voelbaar in de esthetiek van haar meditaties.

BOEK / MEER INFO →