t/m

Wil jij het leven in volheid leven? Heb je een verlangen om meer jezelf te zijn vanuit je kracht? Ben je nieuwsgierig naar wat een yoga retreat met jou doet? Heb jij behoefte aan tijd voor jezelf, aan even stil zijn en jezelf onder te dompelen in meer yoga dan alleen je wekelijkse les? Dan is deze Yoga Retreat aan Zee echt iets voor jou! Hier mag je zijn wie je bent en ik laat jouw levensenergie weer stromen zodat je met meer sprankeling, rust en ontspanning terug keert naar huis.

Ga met me mee naar Domburg aan Zee! Voor de vijfde keer ga ik naar Yogabee en ik kijk er naar uit je daar te verwelkomen.

We doen tijdens deze retreat zowel hatha yoga houdingen als yin yoga houdingen. Ook momenten van meditatie zullen je naar een dieper level van loslaten en inzicht brengen. Werkelijk kiezen voor jezelf! En een zalige manier om je lichaam en mind te ontspannen, te resetten en te voelen wat je nodig hebt. Alles vanuit zachtheid en tevredenheid.

Het grote huis waar we verblijven, met de prachtige tuin laat ons thuis voelen. Een sfeervolle Yoga Shala en een gezellige woonkeuken waar je altijd welkom bent. Wandel in je vrije tijd naar zee, duik in het overdekte zwembad of ontspan in de sauna.

Tijdens de retreat eten we met elkaar aan een lange tafel. Mooie pure, biologische en vegetarische gerechten, liefdevol klaar gemaakt door www.lamesaverde.nl.

Er zijn verschillende slaapkamers:
1x gedeelde luxe twee persoons kamer + eigen badkamer (incl ligbad) : E.475,00 p.p.
3x gedeelde luxe twee persoons kamer + eigen badkamer: E.425,00 p.p.
2x gedeelde luxe twee persoons kamer + gedeelde badkamer E.400,00 p.p.
1x gedeelde twee persoonskaper + gedeelde badkamer E.375,00 p.p.

In bovenstaande prijzen zijn alle maaltijden inbegrepen als ook gebruik van sauna en binnenzwembad en toeristenbelasting.

Wil jij graag mee op deze “Lentekriebels” Yoga Retreat?!
Reserveer je plek door me een mail te sturen op yoga@alettahelena.com en daarbij je kamervoorkeur en eventuele dieetwensen door. Ook als je vragen hebt of twijfels over meegaan of niet, mail me!

Liefs, Aletta Helena
Wil je meer over mij lezen kijk op www.alettahelena.com