t/m

Een retreat over de kracht van zacht…

We zoeken de rust op om onszelf en de lente te eren. Gezellige kamers, een heerlijke leefkeuken en een woonkamer met sofa’s waar je gezellig in weg kan zakken, een eigen zwembad én een sauna en boven alles: een prachtige yogastudio met zicht op de velden!

We genieten van een vegetarische keuken (gluten- en koemelkvrij) dagelijks vers bereid “on-site” en vullen onze dagen verder met – uiteraard – Gentle Flow en Yin Yoga, een workshop en een bijzondere ceremonie, babbels, een goed boek, een wandeling door de velden en naar het strand, een filmavond en meer, maar bovenal onthaasten we en zorgen we even goed voor onszelf zodat we met maximaal opgeladen batterijtjes terug naar huis keren.

Aankomst op maandag tussen 10u30 en 12u – installeren op de kamer, het terrein verkennen, eventueel al even gaan mediteren in de shala, een frisse neus halen in de grote tuin, een plonsje wagen in het zwembad of opwarmen in de sauna, om 12u lunchen we samen en dan start ons programma.

Vertrek op woensdag om 15u30. Ons programma eindigt woensdag na de lunch met een afsluitend bezinningsmoment waarna je tijd hebt om je koffer te pakken.

Voor meer info kan je mailen naar: noemi@knyogalife.be of onze website www.knyogalife.be bezoeken.

BOEK / MEER INFO →