t/m

Wil jij het leven in volheid leven? Wil je jouw flow of life weer aanspreken, zodat het leven moeitelozer stroomt? Heb je een verlangen om meer jezelf te zijn vanuit je kracht? Heb jij behoefte aan tijd voor jezelf, en jezelf onder te dompelen in meer yoga dan alleen je wekelijkse les? Dan is deze heerlijke retreat aan zee echt iets voor jou! Hier mag je zijn wie je bent en ik laat jouw levensenergie weer stromen zodat je met meer sprankeling en helderheid terug keert naar huis.

Ga met me mee naar Domburg aan Zee!

Het grote liefdevolle huis waar we verblijven, met de prachtige zomertuin laat ons thuis voelen. Een sfeervolle Yoga Shala en een gezellige woonkeuken waar je altijd welkom bent. Wandel in je vrije tijd naar zee, duik in het overdekte zwembad of ontspan in de sauna.

We doen tijdens deze retreat zowel hatha yoga houdingen als ook yin yoga houdingen. Ook momenten van meditatie zullen je naar een dieper level van loslaten en inzicht brengen. Werkelijk kiezen voor jezelf! En een zalige manier om je lichaam en mind te ontspannen, te resetten en te voelen wat je nodig hebt. Zodat je (weer) contact kan voelen met jouw flow of life. Alles vanuit zachtheid en tevredenheid.

Tijdens de retreat eten we met elkaar aan een lange tafel. Mooie pure, biologische en vegetarische gerechten, liefdevol klaar gemaakt door www.lamesaverde.nl.

Er zijn verschillende slaapkamers:

  • 1x gedeelde luxe twee persoons kamer + eigen badkamer (incl ligbad): E.450,00 p.p.
  • 3x gedeelde luxe twee persoons kamer + eigen badkamer: E.400,00 p.p
  • 3x gedeelde luxe twee persoons kamer + gedeelde badkamer: E.375,00 p.p.

In bovenstaande prijzen zijn alle maaltijden inbegrepen als ook gebruik van sauna en binnenzwembad.

Wil jij graag mee op deze ”FLOW OF LIFE” Yoga Retreat”?!
Reserveer je plek door me een mail te sturen op yoga@alettahelena.com en daarbij je kamervoorkeur en eventuele dieetwensen door.

Ik kijk naar je uit komst!

Wil je meer over mij lezen kijk op www.alettahelena.com