t/m

We komen dit weekend samen om onze ware Zelf te ontdekken. Ieder mens wenst gelukkig te zijn. En het goede nieuws is: geluk is al onze ware natuur. Dit stilteweekend is er om je vredige staat van Zijn te herinneren van waaruit kwaliteiten zoals tevredenheid, helderheid en vreugde natuurlijkerwijs voortvloeien.

Iedere dag zullen we samen komen in een Circle of Truth. We zitten samen in meditatie, voor zelf-onderzoek, delen en verbinden met elkaar vanuit de waarheid van het moment en we komen tot helderheid via vraag en antwoord. Deze circles vormen de kern van dit weekend.In de ochtenden doen we yoga, emotioneel lichaamswerk en verbonden ademen om het lichaam vrij te maken van trauma, stress en spanningen. Zo wordt nog helderder dat we de ruimte van Bewustzijn zijn waarbinnen alle ervaringen spelen.

 

Buiten de Circles of Truth verblijven we het gehele weekend in stilte. Deze sociale stilte is een uitnodiging om je aandacht te laten rusten in de stilte van het Zijn.

 

LET OP: Je bent zeer welkom om deel te nemen aan dit verdiepingsweekend als je tenminste 3 yoga- of meditatielessen bij Rolandjan hebt gevolgd, je toegewijd bent aan zelfonderzoek en het je aanspreekt om in stilte en authenticiteit samen te zijn.