t/m

Rosalie en Yivat zullen jullie van geweldig lekker eten voorzien en uitleg geven waarom het eten zo gezond voor je is. Rosalie is vegetarische chef en orthomoleculair voedingsdeskundige, Yivat is foodblogger, keukenprinses en eet al jaren gezond wat je proeft in haar lekkere voedzame gerechten.

De vier yogalessen tijdens dit weekend zal Hanneke geven. Een hatha yogales om contact te maken met je lijf. Een les om met behulp van je adem je hoofd, hart en buik te verbinden. Een yin yogales voor soepel bindweefsel en gewrichten met aandacht voor de prachtige eigenschappen vertrouwen, overgave en geduld. Een kundalini yogales om je seksuele energie te ontwaken en je vrij te voelen in je lijf. Een yin/yang yogales waarin we spelen met wat het moment brengt en de balans vinden door activiteit te combineren met rust.

Elke ochtend ontwaken we in stilte waarna een yogales of meditatie volgt. Daarna ontbijten we gezamenlijk en is er weer ruimte voor gesprek.

Een avontuur naar innerlijke wijsheid, sensualiteit, kracht, jezelf omarmen, rust, hernieuwde energie en zijn wie je bent.

Psst Alle vrouwen die zich tot nu toe hebben aangemeld komen alleen. Helemaal voor zichzelf.

Wil je erbij zijn?

Dan ontvang ik je heel graag en mag je jezelf hier aanmelden.

Weten waar je terecht komt? Kijk dan op avontuurvanheerlijkleven.nl

BOEK / MEER INFO →